Inchirieri:
0722 258 311
Service MAN:
0259 469 201
Curse:
0259 433 075
Tractari:
0722 258 311

Curse regulate

Budapesta este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, ceea ce il face o destinatie ideala de vacanta pentru un weekend ideal.
Parlamentul, Opera, Palatul Regal, Podul cu lanturi, Piata Eroilor, Insula Margareta, Marea Sinagoga, Citadela si dealul Gellert sunt unele din multitudinea de obiective turistice si istorice pe care le ofera. Iar daca intentionati sa faceti cumparaturi cu siguranta Váci Utca sau Andrassy Utca va satisface cele mai pretentioase nevoi.

Viena este un vechi oras imperial romantic, orasul muzicii si al artei... Dar de asemenea este si orasul tinerilor si al modei, capitala de divertisment a Europei Centrale, cu un vast program de evenimente - si totodata pentru o vacanta perfecta de familie. Viena iti ofera posibilitatea de a vizita o multitudine de obiective turistice, de la Catedrala Gotica Sfantul Stefan la Palatul Imperial Hofburg la splendoarea Art Nouveau al cladirilor, de la magnificul palat in stil baroc Schönbrunn la Muzeul de Arte Plastice pentru arhitecturi moderne la MuseumsQuartier si la Galeriile Belvedere. Viena este un oras de vis atunci cand vine vorba de cumparaturi, aici puteti gasi de la magazine de bijuterii si antichitati, la magazine de arta si buticuri de moda a celor mai mari designeri.